top of page
Hjem

HISTORIER SOM BETYR NOE

Våre prosjekter
Om oss

Ekkofilm AS

Med ekte fascinasjon og formidlingsglede skaper Ekkofilm sjangerdefinerende øyeblikk. Vi er et uavhengig produksjonsselskap som lager dokumentarfilm og

serier for de store sendeflatene, og innhold som berører publikum der de er. Vi tror på de ekte og personlige historiene, og leverer den samme høye kvaliteten på alt fra nasjonale tv-serier til innhold for sosiale medier.

Våre produksjoner har vunnet og blitt nominert til en rekke priser

Gullruten_Transparent.png
dokfilm_web_logo_white.png
Grimstad_trans.png
SE PRISER
Priser og nominasjoner_riktig versjon.png

Våre samarbeidspartnere:

nrk.gif
DiscoveryPluss_Trans_FullLogo_01.png
svt_trans_2.gif
mstile-150x150_blå.png
I-Olavs-fotspor-768x435_edited.jpg
IMG_3796-768x768.jpg
Screenshot 2022-01-28 at 14.11.06.png
IMG_E9365.JPG
Int_KMB_OSL.jpg
Våre tjenester

Mer enn bare TV-produksjon

I over 15 år har Ekkofilm skapt sjangerdefinerende TV-produksjoner som har berørt millioner av seere. Nå kan du benytte deg av denne ekspertisen. Vi tilbyr:

FILMPRODUKSJON FOR BEDRIFTER OG ORGANISASJONER

Den ekte historien

Som spesialister innen dokumentarfilm hjelper vi deg med slagkraftig filmproduksjon gjennom autensitet, tilstedeværelse og gripende fortellinger, uavhengig av sjanger. Vår styrke er å løfte frem de ekte fortellingene og menneskene, treffe målgruppen med et spisset budskap, og vise omverdenen de virkelige verdiene i din organisasjon og ditt produkt.

VISUELL SLAGKRAFT

Produksjoner som får skinne

Våre filmer er kjent for sin høye produksjonsverdi, og vi tilbyr den samme kvaliteten til våre kommersielle kunder, med spesialister innen animasjon, 3D-grafikk og visuelle effekter. Din film skal skille seg ut.

SKREDDERSYDDE FORTELLINGER

Ditt budskap, vår ekspertise

Det er ikke alltid lett å vite hvordan man kan nå ut med budskapet sitt eller hvilken type film man trenger for å nå målgruppen. Ekkofilm byr på kompetanse i alle ledd, fra ideutvikling til ferdigstilling. Våre erfarne medarbeidere sikrer at form, dramaturgi og innhold gir budskapet påvirkningskraft og treffsikkerhet. En god film skal huskes og snakkes om.

INNHOLD TIL ALLE PLATTFORMER

Riktig innhold - riktig sted

Det finnes en jungel av ulike visningsplattformer, og kanaler for budskapet ditt. Vi leverer innhold tilpasset alt fra kino til sosiale medier - alt for å nå publikum der de er.

FOREDRAG, RÅDGIVNING & OPPLÆRING

Vi deler vår kunnskap

Ekkofilm tilbyr undervisning i filmfaget og foredrag om tema fra våre produksjoner. Vi deler vår erfaring og kunnskap til både fagutdanninger, bedrifter og organisasjoner.

KONTAKT OSS

Takk for innsendingen din!

Kontakt oss
Vkb_episode-5-1-768x432.png
Resepsjonistene_BritanniaHotel_1.png
Vkb_Episode-3-1-1024x576.png
Vinbaren_Still003.png
EP01_SkipVedLondonBru.png
bottom of page